Virvelvind

Anni 2010-10-20 20:51 (2 kommentarer)
Idag blev det rivstart, nu har jag inte tid att vara hemma och ynka mej längre. Iväg till jobbet, för båda kollegorna mår oxå skit. Den ena sjukskrev sej äntligen för sin magsjuka idag, vilket jag tycker var på tiden. Nu hoppas vi andra bara att vi inte ska ha fått några baciller för då måste vi ställa in en kurs imorgon. Jag var iväg på lunchen och köpte snälla magbakterier på Apoteket och matade oss med.

Sen efter jobbet fastnade jag på en trasig tunnelbana som sen togs ur trafik och sen hackade vi oss fram i lusfart resten av vägen. Och jag som har så mycket att göra!

Jag började med att slänga in ett par maskiner tvätt, sen iväg och storhandla, sen storstäda hela lägenheten. Den är inte stor, men det är bökigt ändå, för det är så trångt och grejor överallt och svårt att komma åt. Skurade badrummet och sen duschade jag och slängde in smutsiga städkläderna i tvätten och hängde upp det andra.

Pust! Nu har jag äntligen landat i soffan med en macka. Tänkte laga riktig mat och göra matlådor oxå, men jag orkade inte vänta så länge på maten. Hungerhallucinationer!

Bästisen hemifrån kommer och hälsar på i helgen, det är därför jag städar så dant. Vill ju att hon ska trivas här och tycka att vi har det fint!

KV den sötnosen hade diskat! Så skönt att komma hem och slippa ta den oxå. Han har sina ljusa stunder.

OK, nu är det bara resten kvar... Puh!

kicko

Städtips: öppna fönstret, släng ut allt som känns ivägen. ;)

2010-10-20 21:14:13

Anni

@kicko :-) Tänk vad grannarna skulle bli häpna!

2010-10-20 23:15:12


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!