Tack för hypotummar

Moot 2010-09-30 10:55 (3 kommentarer)
:-). Jag tror det gick bra. De sa där att de hade fått ett fint intryck av mig och att de förmodligen kommer bjuda ner mig till Malmö för att träffa den tredje delägaren och för att få se huvudkontor och prata ihop oss om ersättning etc :-).

MEN... det lät ju så jädra positivt på det andra "drömjobbet" också :-(. Jag är ganska säker på att de har gått vidare med annan kandidat men varför säger de inte så? Vad tycker ni? Jag blev rekommenderad av min förra chef direkt till chefen för det företaget som då ordnade med personal så jag fick komma på intervjun. De träffade fyra stycken och personalchefen sa till mig att jag var rätt för jobbet... Dagen efter skickade jag ett mail och tackade för intervjun och hon svarade några dagar senare och sa att hon förmodligen skulle återkomma veckan efter. Sen INGENTING!

Jag har ringt och lämnat tre meddelande och mailat fyra gånger men inget svar?? Kan man maila till chefen då (han som min förra chef var i kontakt med) och undra lite försiktigt om hon kanske har blivit sjuk eller är ledig och höra efter om han har någon info?

Jag är ju som sagt säker på att de har gått vidare med någon annan men så klart vill man ha raka besked när man inte får något SVAR :-(

AnnA

Har du bara sökt henne direkt och lämnat meddelande där? I så fall hade jag ringt till växeln och frågat efter henne. Där får du ju på ett enkelt sätt reda på om hon är sjuk eller jobbar.

2010-09-30 11:13:25

Bonitan

tycker AnnAs förslag är bra.. lyckas du inte där så kolla men den som din x-chef var i kontakt med. Svar måste du ju få eftersom du är intressant även för andra företag.

2010-09-30 13:28:04

crackgrrl!

Ja fy, det dar kanner man igen... for mig hander det flera ggr i veckan: man ar "on hold" for nagot, kan inte boka nagot annat och far ibland aldrig veta om man blivit "released" sa i slutandan sitter man dar arbetslos trots att man fran borjan hade upp till 4-5 erbjudanden den dagen...

Tycker ABSOLUT att du kan checka in lite diskret med henne. Nu har det ju gatt ett tag och de maste ju fatta att du har sokt hos andra ocksa.

2010-09-30 13:51:01


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!