light my fire

.jag 2010-09-30 07:21 (5 kommentarer)
i natt var det minusgrader och jag fick skrapa rutorna i morse. ja, det är ju snart oktober, så det är kanske inte så konstigt ändå.

igår var en HELVETESDAG. vaknade med huvudvärk som bara accelererade ju längre dagen gick, och så småningom koncentrerade sig till en punkt bakom vänster öga, som i sin tur egentligen kommer från en punkt i vänster skulderblad som i sin tur kommer från min nackskada. men det är i huvudet det gör mest ont. och ont gör det som FAN. trodde jag skulle få en lugn dag på jobbet, men naturligtvis missade jag en viktig grej när jag skulle förbereda dagens försök så att istället för att vara klar med förmiddagens grejer vid lunch fick jag ställa mig och göra om tre analyser. när jag var klar med det så tänkte jag att jag faktiskt skulle åka hem, men nehej, då ringde en kille från produktionen och hade fått problem som jag måste lösa. ingen hit när till och med elementär tankeverksamhet känns jobbig, och där gick den eftermiddagen. var så trött att jag nästan GRÄT när jag körde hem och för första gången saknade jag att bo 5 minuter från jobbet. men jag kom hem till slut, petade i mig ett par starka värktabletter och gick och lade mig. sen började mr S dammsuga på undervåningen, vilket inte störde MIG, men valpen är livrädd för dammsugaren så han for in i sovrummet för att gömma sig och hoppade upp i sängen (vilket han ALDRIG gjort förut) och kurade ihop sig bredvid mig. åååh, det var ju jättemysigt, fast nu har vi ju bestämt att hundarna inte får vara i sängen...men det var OERHÖRT frestande att bara ligga kvar och låtsas som det regnade måste jag säga. men det är ju sånt man får betala dyrt för i efterhand så jag tog mig samman och lyfte ner honom i korgen. vilket jag fick göra om några gånger eftersom han tydligen hade fått dagens uppenbarelse att det GÅR att hoppa upp i sängen om man vill. men men, till slut stannade han kvar i korgen.

ja, till slut släppte väl huvudvärken något, men särskilt många knop blev inte gjorda ändå igår. men i natt har jag sovit utan att vakna en enda gång och nu känns det som om hela systemet har gjort en omstart. bättre, piggare, gladare. och idag kommer chefen tillbaks från tjänsteresan, kanske ska vi ha vårt hundrade lönesamtal då. och snart är det helg. ja, men nu ska det väl ändå vända. eller nu har det väl ändå vänt.

Moot

Usch skönt det är bättre. Lycka till med lönen!!

2010-09-30 08:01:59

AnnA

Såg riktigt ljuset i vovvens ögon när han hoppade upp i sängen :) Fast jag vill inte heller ha hunden där. Han får nöja sig med biabädden.

Lönesamtal ja, jag hade mitt igår. Och skall vänta återigen på att det ska funderas. Hur svårt kan det vara att ta ett beslut? Antingen får du så här mycket eller inget alls. Punkt. Jag blir tokig!

2010-09-30 10:07:53

crackgrrl!

Men ohhh, lat honom stanna i sangen! Angel sover alltid i sangen med oss och det ar sa mysigt, speciellt pa vintern nar man fryser och garna tar emot lite extra varme fran en lurvig liten vovve. :)

2010-09-30 13:54:11

.jag

@crackgrrl!: hade det bara varit valpen så hade jag nog inte varit så benhård, men vi har ju en STOR hund med jättetjock päls också = massor av grus och hår i sängen. de får nöja sig med att ligga i tv-sofforna :)
@AnnA: ska ha mitt imorgon efter tusen om och men. få se vad det ger...eller inte ger.

2010-09-30 14:09:09

Dorizz

Å, aje! Krya skalle!

2010-09-30 22:08:34


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.