winter is coming

ikapiika 2010-09-27 20:07 (1 kommentar)
Snart är "hellmonth" över och hösten är här. September har nog varit den mest intensiva månaden på länge. Alltså det har varit en massa roliga saker, bara lite mycket av det goda. Om jag t.ex. nu inte kommer ha kör en hel dag varje helg kanske livet kommer kännas lite lättare, barnen lite gladare och huset lite renare, och om jag får tid att sova lite mer kanske jag är något piggare.

På jobbet är det intensivt med resor, kurser och inspektioner i ett, men det hade ju varit hanterbart om det inte vore så att fritiden är så tokfull. Kanske är det lite så att min fritid går ut över mitt jobb, vilket nog inte är rätt, men roligare än tvärtom.

På lördag är det dags att bli tant. Det tänkte jag fira genom att gå på stan och spendera snuskigt mycket pengar. Jag vill ha kängor, stövlar, skor, klänningar, kavajer, kappor... you name it. En ny garderob helt enkelt.

Dorizz

Vilket bra sätt att fira tant på!!!

2010-09-28 12:15:43


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk