Det handlar nog inte om mat

Moot 2010-09-15 16:54 (3 kommentarer)
Skrev ju en text härom veckan om hur irriterad jag var över att jag skulle ut och äta varje kväll den här veckan blah blah.

Det slog mig imorse att jag var nog inte så irriterad över just själva ätandet (även om jag inte vill smola i mig massa skräp) utan att jag inte är i kontroll över min tid och behöver EGEN tid. Imorse när jag var på väg till jobbet med väska, kassar och paraply i spöregnet så ringde varenda person ur min familj: mamma, pappa, syster och bror... halv 9 på morgonen. Jag fick verkligen bita mig i tungan för att inte vråla rakt ut för jag blev så irriterad... Gud så sjukt jag hade ju inte behövt svara. Jag var inte ens irriterad på DEM utan bara kända att min tid blev inkräktad på.

Gud vilken snurrig text!

Sitter på jobbet och hjärnan sjunger på sista versen för dagen!

Over and out!

Dorizz

I hear ya! Loud and clear!

2010-09-15 20:06:37

crackgrrl!

Men eller hur...?! Vad ar det som ar sa javla viktigt att alla maste ringa, ringa, ringa hela tiden - helst nar man ar pa vag nagonstans och stari regnet mitt i en hogljudd gatkorsning med tva vaskor, ett paraply och en hund i koppel. Skicka ett email for fan - det ar mycket lattare att svara pa dem direkt under dagtid om man jobbar eller befinner sig nagonstans dar det ar svart att prata i telefon. Aaaahhh jag blir irriterad bara av att lasa det har. Fast nu nar jag laser igen misstanker jag att inte var riktigt sa har du menade... jaja, sa tycker jag i alla fall. LOL

2010-09-15 21:54:56

.jag

känner igen! en annan sak som gör mig galen är när man äntligen lyckats få till lite egentid med vissa tjejkompisar och så ringer deras man och barn stup i kvarten för helt ovidkommande saker typ "har vi någon mjölk hemma"? "vet du var mina jeans är"? "hur dags kommer du hem"? osv. ibland undrar jag om det ändå inte var bättre förr, när man var liksom BORTKOPPLAD från det att man gick hemifrån tills man kom tillbaks igen. opraktiskt ibland, men fan vad skönt.

2010-09-16 06:10:23


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!