Jag skäms och mår dåligt..

Moot 2010-09-06 22:07 (14 kommentarer)
över att jag skall skippa den där jädra kick-offen. Jag försöker få ok från alla jag pratar med för att jag skall må bättre. Men faktum kvarstår. Det är inte ok att skippa en sån jobbgrej. Det är ju inte säkert jag får drömjobbet... och då måste jag ju vårda det jobb jag har :-(. Men får jag ändå lista för er vad det är som gör att jag mår så dåligt över det här... förutom att jag inte vill jobba där då...

- fick just ett mail där det stod att jag skulle dela rum med en helt främmande människa från UK. Inte ens någon av dem i marknadsteamet som jag har träffat...

- måste gå upp klockan 3 på torsdag för att hinna med flyget - jag mår fysiskt ILLA och får migrän när jag måste gå upp så tidigt på riktigt och sen kommer det förväntas att man är på topp hela dagen.

- vi får inte checka in något bagage utan förväntas resa med endast handbagage.. och handbagage med Ryan btyder handbagage... alltså inte ens en handväska utöver handbagaget

- alla skall ha med baddräkt för någon aktivitet (vi får inte se något schema utöver att vi får veta att vi skall ta med badgrejer)

- stor galafest på fredagkvällen... och mitt flyg tillbaka går 7 på lördag morgon

- eventuellt blir jag kallad till en andra intervju för drömjobbet den här veckan och vill finas på plats

- min finaste bästa killkompis är hemma på fredag och vi skall luncha och ta en öl efter jobbet (detta var bara en bonus jag fick reda på nyligen och har inte påverkat mitt beslut men så klart en bonus)

Ja.. det var väl allt.

Jag skäms i alla fall.

Mea

Ignorera "skämset" och stanna hemma. Jag är definitivt på din sida! <3

2010-09-06 22:18:24

crackgrrl!

Nae, fy. Jag far sa daliga vibbar av allt jag hoer om ditt nya jobb och dina nya kollegor... de verkar sa extremt njugga och klick-iga. Vad ar det for javla stil att skicka hem nagon "for att vi inte vill bli sjuka till kick offen"? Var det for svart att saga "hey, du verkar inte ma sa bra, skall du inte ga hem och vila eller forsoka jobba hemifran idag?". Sjalviska javlar! Fuck deras javla kickoff. Skit i den och ha INTE daligt samvete. Vad ar det for javla barnsligheter? Mycket daligt kan man saga om den amerikanska arbetsmarknaden men tva saker kan jag iaf saga efter att ha jobbat heltid pa tre olika PR-firmor: 1) det slosas ingen tid pa kickoffer och annat orelaterat tjafs, 2) man ar vaenlig mot nyanstallda och anstranger sig for att genast fa in dem i gemenskapen. Det ligger i allas intresse att uppfora sig trevligt eftersom man ar fast med varandra 12+ timmar per dag aret runt, ofta utan semester! Pa gott och ont! Det positiva ar i alla fall att ingen har tid och energi for sadana barnsligheter som du verkar fa sta ut med.

Ursakta allt off topic prat har men jag blir sa ARG over att de far dig att ma sa daligt. Och att de dessutom har mage, nu nar du ar sjuk till att borja med. De borde ha bestallt en mugg kycklingsoppa till kontoret och sedan satt dig i en taxi hem! Jag vet att jag generaliserar men det ar sa typiskt vissa svenskar och det ar sadant jag saknar minst av allt med att bo i Sverige! Just den dar njuggheten... hoppas du mar battre snart! Kanske jag borde skickat detta i ett privat email, men jag kan inte halla mig. KRAM! Haller jattetumme for andra jobbet!

2010-09-07 04:55:27

.jag

stanna hemma! dels är du ju faktiskt sjuk, och dels tycker jag verkligen du ska finnas på plats för DRÖMJOBBET. och slutligen verkar hela kickoffen helt B. jag hade ALDRIG åkt någonstans om jag hade tvingats dela rum med en vilt främmande människa. vadfan! för ett par år sedan delade jag rum med en kollega och då visade det sig att toaletten/badrummet till vårt gemensamma hotellrum hade GLASVÄGGAR, visserligen gick det att dra för något litet draperi, men det var i jättetunt tyg och man såg ändå precis ALLT. och det är avsevärt mer än vad man vill veta om sina kollegor.

lite OT det här med, sorry. försök STRUNTA i samvetet och luther och stanna hemma. och hypotummar för drömjobbet! kram.

2010-09-07 06:14:20

Moot

TACK snälla ni :-))

2010-09-07 07:19:50

Molly2

Stanna hemma! Du är ju sjuk på riktigt, så du behöver inte ens ljuga. Krya på dig!

2010-09-07 08:35:24

Peppar

Är det nån gång du ska slänga måsten och felriktad lojalitet på sophögen så är det nu. Det här är ju viktigt på riktigt - du ska absolut inte göra våld på dig själv och åka iväg på en sån jävla skitgrej. Du ska STANNA HEMMA, ta hand om förkylning och själ och vänta på att telefonen ska ringa. Kram!

2010-09-07 08:42:05

ikapiika?

Jag skulle aldrig åka på en jobbgrej där jag vara tvungen att dela rum med någon jag inte känner... I höstas var jag på en grej då jag fick dela badrum med min närmaste kollega, och det var ok men närmare än så NEJ... Jag är en vuxen människa och ska inte behandlas som om man är på läger... Inte om jag inte har valt det själv vill säga.

2010-09-07 10:54:57

kicko

Behöver du fler röster som säger samma sak? Jag håller med alla föregående talare, speciellt peppar. Ta hand om dig!

2010-09-07 11:13:49

Ann Onym

Sjukdomen spelar ingen roll. Det är du som bestämmer. Vill du inte åka för att du tycker det suger så skall du stanna hemma.
Enkelt.

2010-09-07 11:32:16

Bonitan

Och varför skämmas när du faktiskt ÄR sjuk?? Stanna hemma, människa.

2010-09-07 12:19:02

Dorizz

Du är legitimt sjuk. Och kick off är väl mycket till för att skapa teamkänsla, lära känna alla osv. Sådant är du ju född att göra! Behöver du så kommer du ikapp på en fiskvart my dear.
Åk inte. Och ha inte dåligt samvete. Du är en tillgång för företaget. Det är allt de kan begära!

2010-09-07 12:33:02

Anni

Det dom förväntar sej att du ska göra hemma under arbetstid är en sak, men en kick-off som involverar sånt här kan inte vara obligatorisk! Och du ÄR ju sjuk! Sluta noja! Du är stor, får bestämma själv!!!

2010-09-07 20:39:57

Anni

(hemma som "i Stockholm", inte hemma i ditt eget hus!) för att undvika förvirring...

2010-09-07 20:40:34

Mysan2

Finns ingen anledning att må dåligt över ditt beslut. Det är DITT liv och DITT beslut. Samt att jag tror inte att det spelar någon roll om du får drömjobbet eller inte. För du verkar inte vilja stanna kvar. Så du lär se dig om efter annat känns det som. Och till slut så hittar du rätt.

Jag jobbade i 6 månader på ett jobb och kände från början att nått var fel. Så jag sa upp mig precis innan jag blev fast anställd. Óch jag var orolig för att det skulle se illa ut på min CV. Men dom enda kommentarerna jag fick sen var i stil med" Man har rätt att välja fel väg här i livet, det viktiga är att man inte fortsätter gå på den".
Så ta hand om dig själv och var lojal mot DIG. Inte mot några som inte ens bryr som om att du är sjuk.

<3

2010-09-08 07:51:22


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!