måndag morgon

.jag 2010-08-30 07:15 (2 kommentarer)
och så var det måndag igen, ny vecka, nya möjligheter som det brukar heta.
helgen blev nästan precis som jag ville ha den, med undantag för att svärmor ringde igår och skulle komma och lämna en grej till mr S. relationen mellan mor och son är inte speciellt god, här finns mycket att hämta för lars norén så att säga. tyvärr har jag inte heller det där där klassiska svärmorsproblemet, att vad man är och gör och säger så duger det inte åt svärmor. tvärtom, min svärmor verkar tycka att hela min personlighet är toppen. och det borde ju vara bra, men det är det inte. för hon är för mycket och för nära, hon tränger sig på och fattar inte när hon borde backa undan. och dessutom låter hon som att hon är på gränsen till att bli hysterisk precis hela tiden, hennes röst är ganska gäll i vanliga fall men höjs raskt till det outhärdliga så fort hon får syn på något som hon inte väntat sig. vad hon väntat sig vet jag egentligen inte, men hon skriker ut saker i stil med "nej men har ni SVENSKA DAGBLADET?" eller "titta, en MULLVADSHÖG" med samma affekt som om elden vore lös. och det är ganska tröttsamt att bemöta detta ideligen, ideligen.

igår så ringde hon vid halv två och hon och mr S bestämde att hon skulle komma vid halv fyra. vid kvart över tre bestämde jag att det var dags att rasta hundarna. jag var tillbaks vid kvart i fem, och då hade hon FORTFARANDE inte kommit. sen dök hon upp när jag stod och lagade mat och kom in och satte sig i köket i EVIGHETER och kommenterade allt jag gjorde. och väluppfostrad som man är kan ju åtminstone inte jag med att be henne försvinna. tack och lov så hade hon åtminstone ätit middag. så var maten klar och då skulle hon genast åka så vi fick äta ifred, sa hon. fast först ville hon bara titta på mr S' arbetsbänk i källaren, och sedan undrade hon om jag tränade någonting (och när jag sa nej med hänvisning till min skadade fot, the neverending story, så var hon ändå tvungen att fråga vidare "så du springer inte?", "nej", "men rider du då"? "nej", "gymnastik då"? "nej" i all evighet trots att jag redan inledningsvis sagt "nej, jag tränar ingenting just nu"), sen ville hon veta om vi skulle på någon mer hundutställning och krävde att få veta exakt hur det gick till och sedan fick hon syn på vår fotokalender med lille A, och då ville hon titta på alla bilderna och sedan undrade hon om jag inte hade några nyare bilder och sedan var hon jättenyfiken på hur det hade blivit i trädgården. och så vidare och så jävla vidare i all oändlighet, och till slut sa jag "nu ska vi äta" (igen) och då skulle hon genast ge sig iväg, men så ville hon bara fråga mig om jag trodde att hennes höftled blivit utsliten, för hon hade ont i benet, och sedan kom en lång berättelse om hennes bästa väninnas utslitna höftled innan mr S nästan släpade ut henne med våld.

GAAAH.

ja, men bortsett från det så har det varit en bra helg.


Malena2

GAAAH var ordet! men jag kan inte lata bli att skratta, sa drapligt beskrivet!

2010-08-30 10:38:41

crackgrrl!

svarmodrar! hade en som var precis sadar nar jag fortfarande bodde i sverige. visst ar det trevligt nar de faktiskt gillar en, men till slut blev det for mycket av det goda.

kanner igen! :D

2010-08-30 16:45:01


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.