Jobb?

Mea 2010-08-10 09:51 (4 kommentarer)
Alltså det här med att jobba... Är inte det lite överskattat såhär direkt efter semestern? Jag skulle mycket hellre vara ledig och leka med systersonen i minst ett par veckor till. Men som tur är så ör det ganska lugnt här efter semestern. Det tar nog en vecka eller två innan saker och ting drar igång på allvar igen och det tycker jag är skönt!

Under tiden har jag roat mig mig med att garva lite åt detta.

Jo, och så har jag bestämt mig för att sluta äta onyttigheter (godis och annat sockrigt). Nu får det vara nog. Jag hoppas kunna hålla ut åtminstone fram till jul och förhoppningsvis tappa ett par kilon samtidigt. Man kan ju alltid hoppas. :)

(Fast vad gör man när godissuget verkligen sätter in? Jag bävar...)

crackgrrl!

Lycka till! Jag var pa en forelasning om hur "processed sugar" (raffinerat socker? inte saker pa oversattningen) paverkar kroppen inifran och efter det var jag sa acklad att jag aldrig mer ville se godis, glass och annat. Frukt, notter och ibland torkad frukt ar mitt godis, rekommenderar det varmt. :)

2010-08-10 12:05:33

Dorizz

Håller på att brotta ner sockermonstret själv!
Haha vad jag garvade. Vilka fula gardiner hon hade hemma!!!

2010-08-10 12:48:09

ikapiika

Mitt bästa tips för att hålla ner sockerbegäret är att träna. Jag blir oändligt mycket mindre godissugen när jag fått upp träningsbegäret. Onyttigheter smakar helt enkelt mindre gott.

2010-08-10 18:55:42

Mea

@crackgrrl! - Yes, frukt är godis, liksom. :)

@Dorizz - Haha! Jag undrar hur de kom på idén, liksom. "Nej hörrni, nu dansar vi lite och så lägger vi upp det på Youtube!" :D Heja dig och sockerstoppet också!

@ikapiika - Det stämmer! Plus att man får något att göra (jag äter oftast godis när jag liksom inte har något annat för mig) och att jag inte passerar affären om jag tar vägen via gymmet hem från jobbet. :)

2010-08-10 21:51:13


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk