Varmt kök, varmt hjärta

Anni 2010-08-02 00:07 (3 kommentarer)
Jag gjorde ett personlighetstest häromsistens och var tydligen "Den perfekta värdinnan". Jag börjar misstänka att det stämmer.

Ikväll var Bästisarna här och fikade. Jag dukade fram, fixade kvällsmat, tog fram en flaska vin. Vi satt här och blandade förrätter och efterrätter hur som helst och bara hade mysigt och pratade och åt.

Det var så där skönt avslappnat som det kan bli med vänner man känner väl, som själva går till kylen och hämtar mjölk till teet och vet var osthyveln ligger.

Sen åkte dom hemåt och jag plockade i ordning i köket, startade diskmaskinen och nu sitter jag här och bara trivs. Det är just så här jag vill ha det ju, med kylen full med mat till vänner som kommer förbi. Det rör på sej, lever i mitt kök och hem.

Var jag ska bo? Hur jag ska leva?
Det jag behöver är vänner, en trivsam lya och gott sällskap. Ett lagom utmanande utlopp för min energi. En vacker miljö att promenera i, vatten, träd och luft. Kanske är det inte svårare än så?

crackgrrl!

later harligt! jag saknar sadana kvallar lite ibland, haer dar jag bor traffas man alltid pa lokal, aldrig hemma, och dessutom kan jag ju inte sparka ut min pojkvan/sambo bara for att kunna ha en ostord tjejkvall. :/

2010-08-02 02:49:03

Pocks

Det låter fantastiskt - och du har en alldeles säregen förmåga att få det att kännas bra runt dig. Grattis till all värme och vänskap!

2010-08-02 10:07:12

Dorizz

Det ÄR inte svårare än så! Vänner, något vackert att lägga blicken på, trygghet, pch så är man rätt nöjd!

2010-08-02 13:20:04


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!