hej och hå

ikapiika 2010-08-01 22:18 (2 kommentarer)
Vi semestrar på med varierande väder i Varberget. Inte för att det spelar någon roll för barnen, de är i himmelriket. På ena sidan av MoP bor två tjejer 6 och 8 år (missT är precis fyllda 7), på andra sidan bor två killar 4 och 6 år (Gabo fyller 4 i höst). Det är fullt med barn i huset från arla till särla. Idag sov miss T sent så grannflickorna samt 6 åriga killen hade varit och ringt på ett flertal gånger innan hon äntligen fick klätt på sig och ätit frukost. Men det är härligt,barnen njuter något enormt av att kunna springa fram och tillbaka, speciellt eftersom vi hemma inte direkt har barn på "plinga på" avstånd utan de närmaste kompisarna är något halvt kvarter bort,

Nu är det dock rätt skönt att inte ha horder av barn springande hemma stup i ett utan att de faktiskt ringer och frågar först...

Jag gick härlig promenad i eftermiddagssolen nere vid havet med MoP och voffsen och insåg ännu en gång att det är sådär man ska bo. Tyvärr stod det en Maserati utanför ett hus som jag såg som potentiellt, så det är väl bara att inse att det kanske inte är inom räckhåll just nu... dessutom är våra jobb på andra sidan landet.

Dagen började förresten med en kattutställning. Jag och mamsen gick runt och beundrade de fina katterna, T och G tyckte det var skittråkigt. Jag faschineras dock av människorna som håller på med denna hobbyn.

Jag tror jag ska hålla mig från vampyrfilm ikväll, trots mitt allvarliga beroende (jag har dock "vuxit upp" lite och varvar twilight med true blood), och gå och sova istället. Jag känner en allvarlig tidsförskjutning komma krypande. När det känns jobbigt att gå upp före 9 är det inte riktigt trevligt att tänka på att det ska gås upp sådär vid 6 om en dryg vecka.

Nåväl imorgon kanske det blir Liseberg, det kan i alla fall inte vara värre än förra året när hela Gothia Cup var där samtidigt som oss...

Moot

HOho jag hade samma insikt här i veckan när jag var nere vid Helsigborg/Viken/Mölle.... havet rockar. Men du... man kan väl aldrig växa ifrån vampyrer ;-)

2010-08-02 08:55:27

Dorizz

Å baaarn. Det är roligt med massa baaaarn som ränner runt. Här är ALLA på semester just nu! Vill ta till lipen..

2010-08-02 13:17:49


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk