Lugnet sänkte sej...

Anni 2010-07-25 15:20 (1 kommentar)
Andra dagens semester. Igår satt jag mest i en bil. Nu är jag HEMMA.

Gick loss hårt igår kväll med utekväll med vännerna, mer alkohol än vanligt (vilket iofs inte är så mycket det heller) och betydligt mer dans än vanligt. Fina vänner välkomnade mej hem och jag dansade på kanten mellan adrenalin och utmattning och hade hur kul som helst.

Imorse borde jag ha förtjänat lite baksmälla, men istället vaknade jag kl 7, pigg som en mört. Det skulle ALDRIG hända om jag behövt gå upp och jobba i vanlig tid, men nu var jag ju ledig...

Hade lånat ut min lägenhet till några kompisar så var här när vi kom. Skönt att komma hem till ett levande hus och slippa blåsa bort dammet. Men sen har det gått i ett, frukost med dom, sen kompis med barnen som kom på kaffe och stannade på improviserad lunch. Jag lyckades koka ihop nåt med div. kvarglömda saker i frysen, vilket var ett smärre mirakel eftersom jag inte handlat än. Vi kallade det lunch, åt upp det och överlevde.

Nu åkte dom till stationen med kompisen som skulle tillbaka till Sthlm, de andra skulle hem och KV åkte med in till stan för att se om han hittar nåt öppet fik. Och här är jag kvar, ensam hemma, tyst, lugnt, bara diskmaskinen kluckar lite förnöjt.

Ensam hemma, hos mej, för första gången på ett par månader. Jag kommer kanske att känna mej ensam om en stund, kanske börjar jag plocka ihop och städa iordning, men just nu njuter jag bara av friden och insikten att jag kommer att vara helt ledig i fyra veckor framåt.

Då gör det inte ens nåt att det är kallt och småregnar.

Aaaaah! Hemma!

Bonitan

<3<3<3

2010-07-25 18:09:38


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!