jaja, dags igen

ikapiika 2010-07-24 08:12 (inga kommentarer)
För min hatsyssla nr 1. Packa.

Man skulle kunna tycka att det borde vara roligt att packa, man kan planera och tänka på hur kul man ska ha på resan, men så fungerar inte jag. Jag blir bara irriterad när jag ska försöka tänka ut alla eventualiteter och planera så att vi har kläder till dem. Till Spanien var det förhållandevis enkelt. Vi skulle ha badkläder och tunna sommarkläder.

Nu ska vi till syster och vidare till varberg och vädret verkar milt sagt omväxlande. Är vädret för uselt kanske vi åker en sväng till danmark eller tyskland istället. Vi behöver, badkläder, regnkläder, varma kläder, svala kläder. fina kläder och kläder att gå i skogen med. Dessutom ska väl en miljard pryttlar med såsom datorer, kameror, filmer, leksaker, böcker, flytmadrasser, lakan och en massa bebispryttlar som syrran ska låna.

Gah, men det ordnar ju sig alltid. Vi ska till civiliserade ställen och stora hus med tvättstugor, vad kan egentligen gå fel.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk