Tjuvtvättar

Anni 2010-07-22 22:19 (inga kommentarer)
Hela badrummet fullt med blöta handdukar. Inte en chans att dom ens börjar torka i det här vädret - varmt och fuktigt. Alltså börjar dom lukta surt.

Det finns få saker jag hatar så mycket som sura handdukar. Vidrigt! Så nu har jag slängt in hela högen i tvättmaskinen och hoppas ingen märker att vi tvättar för sent. Om jag har tur kanske jag hinner tumla dom inatt utan att nån bråkar.

Jag är glad att jag bor här i ett hus med folk som inte verkar vara alltför petnoga. Hade jag försökt en sån grej hemma i min lägenhet på landet, så hade ordföranden i föreningen kommit och knackat på dörren med en protestlista allra minst. Eller förresten - nej, dom har ju redan installerat en timer som stänger av strömmen på kvällar och helger i tvättstugan.

Har jag sagt att det är rätt skönt att bo i en större stad igen?


Ikväll satt vi ute på gården och åt middag, KV och Kollegan och jag. Kycklingsallad och rosevin och sen jordgubbar, melon och choklad till efterrätt. Proppmätt! Sen gick vi till favoritfiket och tog en dubbel espresso.

Dom andra två gick vidare för att festa loss, men jag som inte har semester traskade hem för att få min skönhetssömn inför stundande jobb i arla morgonstund. Känner mej urtrist, men jag är helt slut. Klarar inte ens av ett glas vin, men det är väl värmen och sömnbristen som knäcker mej.

En dag kvar till semestern...

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!