Lugn och ro, tack?

Lisasan 2010-07-16 01:10 (4 kommentarer)
Nästa person som ringer för att få en "fullständig rapport" får sig nog en snyting, genom telefonen. Gaaah.

Det är inte så jobbigt att bara gå och vänta egentligen, om jag bara inte hade blivit ständigt påmind om det. Folk ringer och ringer och ringer, och jag känner inte att jag vill berätta exakt hur mogen livmodertappen är just nu för hela världen. Och nej barnmorskan hade ingen prognos den här gången heller, precis som hon inte hade det för mindre än en vecka sen. Hon är ju inte direkt synsk.

Visst, jag förstår att alla är jättenyfikna. Men det börjar bli liiite jobbigt nu. Om det känns så här tjatigt innan något ens hänt undrar jag om jag måste stänga av feletonen när vi väl kommit hem.

kicko

Haha! Ja, det är klart att folk är nyfikna men det är ju knappast så att nåt går fortare bara för att de frågar.

Stänga av telefonen är bra. DEssutom kommer alla gå omkring och tro att nåt är på gång och bli JÄTTENYFIKNA, mohahahaa!

2010-07-16 09:42:19

annabell?

Jag tyckte faktiskt att folk tog betydligt mycket mer hänsyn när man väl var hemma med bebisen. Jag tyckte också det var skitjobbigt med frågor innan - jag vågar inte ens tänka på hur irriterad jag skulle ha blivit om jag gått över tiden, för frågorna började ju flera veckor innan hon ens var beräknad.

Men sen, när de visste att det fanns en bebis så var det flera gånger folk tom sms:ade först och frågade om det gick bra att ringa av rädsla att väcka henne.

2010-07-16 11:03:16

Bonitan

Har du telefonsvarare? Tala in ett meddelande som säger nåt istil med nej ingen bebis än lämna bara meddelande om ditt ärende haandlar nåt annat

2010-07-16 15:59:57

Lisasan

@kicko: Precis, känns som att jag aldrig ens hinner fundera över om det är några värkar på gång innan jag får frågan igen... Haha, stänga telefonen låter som en lysande idé! :D

@annabell: Ja det låter bra, jag hoppas det blir så! En sån liten pytt har ju liksom lite andra sovvanor dessutom, så det är ju bra om folk tänker på det!

@Bonitan: Haha, det vore ju det bästa av allt! :D

2010-07-17 02:01:16


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may