Sent så

Lisasan 2010-07-09 01:42 (inga kommentarer)
Ikväll beställdes sent omsider ett andningslarm. Jag hade ju planerat det sedan länge, men har inte fått det ur världen. Efter mycket om och men och research fick det bli ett inköp via ebay. Det jag ville ha fanns inte att få tag på i europa ännu, dessutom verkar det bli billigare än de som finns här. Om det inte tillkommer någon tullavgift vill säga, men jag hoppas inte det.

Har läst och läst och läst om andningslarmens vara eller inte vara, och det är ju helt hopplöst. Hur man än vänder och vrider på det har folk så enormt starka åsikter i frågan. Jag vet inte vad risken är för att vårt hus ska börja brinna, ändå har jag den senaste tiden sett till att sambon satt upp fler brandvarnare. I fall att. Vi har skaffat ett bra babyskydd till bilen, eftersom man ska ha det. Hur många spädbarn dör i bilolyckor? Om statistiken stämmer dör 1 spädbarn av 4000 av plötslig spädbarnsdöd, trots att siffrorna blivit bättre av alla rekommendationer är det den uteslutande största orsaken till dödlighet bland spädbarn. Jag hittade dessvärre inte någon källa till uppgifterna, men det fanns återgivet på en hel drös seriösa siter. Så efter mycket om och men bestämde jag mig återigen ikväll för att jag inte kan tänka mig att vara utan ett andningslarm. Det känns helt enkelt som en så onödig pryl att dra in på. Vi har redan sparat in på ganska mycket, men säkerheten först. Eller kanske bara tanken på att "om något händer har vi gjort vad vi kan".

När det gäller kläder däremot är vi riktigt snåla. En uppsättning har inhandlats, så vi ska ha något eget att ta hem underverket i ifrån BB. I övrigt är det enbart och endast lånekläder. Och låneprylar i mängd. Det kommer funka så fint det med.

Ikväll har det varit toklugnt. Eller ja, tok och tok, lite små känningar i rygg och mage har jag haft. Men inte i närheten av gårdagens extrema molvärk. Snart sätter det väl igång på riktigt antar jag, men inte just nu tydligen. Kanske blir det en vecka till, eller två, trots allt.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may