samma sak igen

Corn 2010-06-28 23:54 (inga kommentarer)
Åh, jag är väl också kanske för gammal och trött. Inte hinner jag skriva. Inte om det som känns och bränns.
Jag har i alla fall haft fyra hellediga dagar med min familj. Det har varit fint. Vi drog till västkusten och hälsade på min bror och hans familj som vi träffar alltför sällan.
Intensivt, men vi är ju vana vid långturer. Det bjöds på krabbfiske och brännmanetsskådning och god mat och studsmattehoppning och solbränna. Lite syskonprat med bror. Lite om det som bränns.

Och så en massa häng med mina barn och min man. Jag har röd näsa och känner mig sommarfet och i dag har vi varit vid havet, på ostkusten den här gången, där det blåste enormt men vi hastade i oss varsin bulle och lite kaffe och låg på en filt och frös lite alla fyra. Sen hängde vi med barnens mormor ett tag och sen har vi hängt hemma. Riktig semesterkänsla.

Men i morgon då. Då drar mitt "sommarjobb" i gång, och varar i nästan fyra veckor. Tjoho! Jobbigt jobb. Men kanske roligt ändå.
Jag tror det.

Och lite hårdfakta är att jag lyssnar en hel del på Delta Spirit och läser lite grafiska romaner (Craig Thompson, Jeffrey Brown) och äter en hel del glass.
Nu ska jag tvinga min man att spela lite gitarr för mig.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.