Ännu ett kalas

AnnA 2010-06-21 14:19 (2 kommentarer)
avklarat. Lite manfall blev det på grund av sjuka barn och kalaskrock. Fast jag tror att dottern blev nöjd med sitt firande ändå. Lite blandat nytta med nöje prylar fick hon. Av oss fick hon sommarbusskort, sängkläder som matchar hennes nyrenoverade rum och en sportbag. Av släkt o vänner fick hon en hel del saker med Marimekkos Unikko mönster, som hon snöat in på.

På lunchen har jag varit och hämtat ett regnställ till henne. Köpte ett varsitt till döttrarna förra veckan. Hennes storlek fanns inte, så de skulle ta hem till mig. Yngsta dottern kör ju en hel del moped, då är regnställ bra att ha. Och äldsta dottern jobbar på dagis i sommar. Där är man ju ute en hel del. Hoppas nu de är bra, tycker det är en djungel med regnställ. Nu köpte jag Didrikson och hoppas på bra kvalitet.

I lördags åkte vi till tippen och slängde massa bråte från renoveringen av deras rum. Tjoho, vad det är skönt att slänga skräp :)

Nu ska jag maila till Indien och förklara att man kan inte hämta gods som inte är färdigt än. De har spammat min inbox idag, så nu får jag väl svara något pedagogiskt. Fast jag helst vill skrika: läs innantill på vår offert för bövelen!

Svejs!.jag

didrikson är ASBRA, enligt min erfarenhet.

2010-06-21 18:24:06

AnnA

@.jag, Jag har en vinterjacka från dem, fast där krånglar blixtlåset. Och kostar en jacka 1600 pix ska väl blixtlåset hålla mer än en säsong? Så, jag hoppas bli positivt överraskad nu.

2010-06-22 08:32:09


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007