Saknad

AnnA 2010-06-14 08:50 (3 kommentarer)
Har inte kunnat nå hypo sen före helgen. Då får man lite lätt abstinens. Såg att det var en hel del inlägg dock. Är det bara jag som inte kunnat komma in tro?

Helgen har varit bra, trots nackspärr från tja, nåt varmt ställe.. Tabletter, massage av pojken och tigerbalsam gjorde susen, så på söndagen var det mycket bättre.

På lördagen åkte vi iväg och handlade födelsedagspresenter till äldsta dottern. Hon fyller 17 om några dagar. Igår var hon ute och övningskörde med sin pappa och idag är hon på sitt sommarjobb. Nästan vuxen...
Alldeles nyss gick hon ju ut i trädgården för att "kloppa blommor" som hon sa, när hon var liten. Var tar tiden vägen?

Resten av lördagen tillbringades i soffan tittandes på film, vilket vi gjort till och från hela helgen. Vi har sett Ocean eleven - thirteen. De var lagom roliga och spännande.
Framförallt är det mysigt att krypa upp i soffan med pojken och en fika för att se en film, samtidigt som regnet smattrar mot rutan.

På söndagen fick vi lite annat gjort. Jag var bättre i nacken, så lite städning blev det. Pojken lyckades klippa gräset. En bedrift att tugga igenom det. Det växer ju så det knakar, när det regnar nästan varje dag.
Man upptäcker andra saker också i regnet.
Tyvärr har ett takfönster börjat läcka. Upptäckte en stor pöl på golvet nedanför fönstret häromdagen. Hoppas det är lätt att fixa.

Nu är det jobb som väntar. Svejs

Bonitan

det har varit svårt för mig också ...att komma in här

2010-06-14 09:40:00

Hoppsan

Samma här - "sidan kan ej visas" fick jag upp under en tid.

2010-06-14 12:30:36

AnnA

@Bonitan, @Hoppsan, skönt att det inte bara var jag. Ja, inte att ni inte kom in, utan att det inte bara var min dator eller uppkoppling som var fel då :)

2010-06-14 12:59:03


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007