mellandag

ikapiika 2010-06-13 21:01 (inga kommentarer)
Igår var det Otellopremiär och jag tycker det gick bra. Det var i alla fall vansinnigt roligt. Väntar med spänning på recensioner, UNT ska ha en imorgon och det ska bli intressant att se om riksmedia tar upp det, eller om vi är för provinsiella.

Efter föreställning var det partaj och jag ramlade hem via taxi i gryningen. Som ju inte är sådär jättesent i mitten på juni men tillräckligt sent för att dagen ska ha varit ganska loj.

Eller ja, förmiddagen tillbringade hela familjen+mormor och morfar och hund i Morga för promenad, picknick och pinnsamling. Det var riktigt idyllisk. Hund som skötte sig och var jättelycklig när hon fick springa ut i vattnet. Barnen skötte sig också och gick en dryg halvmil utan att gnälla. Vädret skötte sig hyfsat, det skvätte lite när vi var på hemväg men inte tillräckligt för att göra oss våta.

I morgon bär det av till Helsingfors där jag ska tillbringa veckan. Det ska både bli kul/tråkigt och skönt/jobbigt. Jag tycker nu att det är trist att jag missar veckans föreställningar men kommer ju tillbaks lagom till avslutningsföreställningen (och festen) nästa helg. Konferensen blir säkert intressant och det är en trevlig lyx att få äta hotellfrukost varje morgon. Dock kommer jag sakna familjen, men kommer nog ha kul med min finska kollega som guide.

Nu, packa klart, sen sova.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk