Att vara för snäll

Moot 2010-06-12 14:01 (2 kommentarer)
Något helt sjukt hände mig häromdagen... ett av jobben jag har sökt och intervjuas av råkade av misstag skicka mig deras mailkonversationer om kandidaterna som de har träffat... vad de tjänade och hur de var och hur de stod sig mot varandra. Ja ni förstår ju.... TUR att det bara stod massa trevligt om mig och att jag var favoriten för annars hade jag mått så jädra dåligt. Tur att jag inte var "39 åringen som var något trist och verkade mycket äldre än 39"...

Det enda som stod om mig var att jag kanske var "a bit too nice...if you know what I mean".. suck. Kan man vara för snäll? Clearly. Nåväl det verkar som om jag kanske kanske kanske får det jobbet. Det är ett kul jobb och jag kommer få erfarenhet som jag behöver och saknar just nu. INet drömjobbet... men i alla fall.

Drömjobbet där jag har all erfarenhet som krävs och redan jobbar i samma bransch... de ville inte träffa mig :-(. Jag drog det för min chef som tror att det beror på honom. jag är inte förvånad. Han är galet snäll mot mig men ha är faktiskt inet klok och jag kan tänka mig vad folk tycker om honom i branschen... ledsen. jag skall ringa på måndag och fråga dem lite snällt varför de inte vill träffa mig. Det KAN ju vara av helt andra orsaker och då är det bra att veta för framtida jobbsökanden.

vad gjorde jag då med mailet jag fick felskickat? Jag skickade snällt tillbaka och sa att jag trodde de skickat fel och att jag har raderat dem... och fick ett trevligt svar tillbaka. haha snacka om att jag har ett framtida triumfkort på min framtida chef om jag får jobbet ;-)

Anita

Men vilken tabbe av dem! Man tänker ju alltid att man vill veta vad folk VERKLIGEN tycker om en, men frågan är om man skulle vilja ha recensioner i alla lägen...
Du skulle skickat mejlet med en riktigt nasty kommentar för att motbevisa det där med too nice!

2010-06-12 18:28:46

Moot

@Anita: nej det vill man nog inte veta. jag är glad att det inte stod något elakt om mig. Då hade jag blivit knäckt. Haha jo jag borde ha skickat något nasty men jag vill ju gärna ha jobbet ... ;-)

2010-06-12 19:24:47


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!