Hemma eller hemma

Anni 2010-06-10 21:09 (2 kommentarer)
Just nu har jag två hemma. Imorgon ska jag åka från Stockholms-hemma till Västkust-hemma. Jag längtar hem, och Bästisen fyller år.

Det är lite splittrat det där. Att alltid känna att man vill vara på två ställen på en gång. Kanske skulle dela mej på mitten?

Jag längtar luft, rymd, hav, natur och frihet. Fast jag vet att jag kommer att känna mej förfärligt ensam nu när jag vant mej vid KVs sällskap hela tiden.

Det är så mycket nytt på jobbet nu, så mycket som snurrar i skallen. Igår kom jag hem och sov bort hela kvällen, helt däckad. Nu ska jag iväg och resa, egentligen orkar jag inte det, men kanske kan miljöombytet ge kraft.

Jag är lyckligt lottad - jag kan välja mellan två goda ting och få lite av båda. Att kräva båda samtidigt är för mycket begärt, det inser jag ju oxå.

Så nu blir det Bästis-helg och hav. Och promenad med bästa kollegan och förmodligen lunch hos föräldrarna. Det blir finfint.

Moot

Åhhh jag vet... i nästan nio år hade jag två hemma - ett på Isle of man och ett här i Sverige. Man blir splittrad men man får tänka att man har det BRA :-)

2010-06-10 21:24:34

kicko

Jag känner igen känslan från när jag pluggade i Malmö. Kärlek och kompisarna i Stockholm hade sin charm, mitt lilla råtthål på Henrik Smithsgatan hade sin - tillsammans gjorde de att jag kände mig både splittrad och komplett.

2010-06-15 23:59:41


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!