Igår

AnnA 2010-06-09 08:40 (inga kommentarer)
var en skitdag. Killen som skulle serva moppen var sjuk. Det kan man inte hjälpa. Däremot var han som stod där istället helt socialt obegåvad, på gränsen till otrevlig.

Kollegan på mitt jobb, som skulle ta telefonväxeln på morgonen, för att jag skulle hämta pojken som lämnat moppen, glömde det. Alltså öppnade ingen växeln förrän jag kom till jobbet. Givetvis står en av ägarna på mitt rum när jag kommer. Kände mig skyldig fast det inte var mitt fel.

Sen funkade inte bensinkortet när jag skulle tanka dunken till gräsklipparen på väg hem från jobbet. Stressar för att hämta dottern, vilket jag skulle göra innan fem. Som vanligt svarar hon inte i mobilen när jag ringer. Vilket vi sen hade ett praktgräl om. Jag anser nog att man kan kräva att hon svarar i mobilen, när hon vet att jag är på väg. Men mobilen är tydligen inte till för det utan mest till för att sms med kompisar. Gah!!

Kanske blir det bättre idag. Eller inte. Jag ska till gyn idag. Och givetvis har jag fått en rejäl blödning. Men, då blir det väl bättre en annan dag.

Svejs.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007