Nytt jobb

Anni 2010-06-02 18:46 (1 kommentar)
Alla är så snälla på nya jobbet. Presenterar mej för alla möjliga människor, ska försöka lägga alla namn på minnet.

Sen åkte vi på utvecklingsdagar direkt,samma dag som jag började. Jättefint ställe ute vid vattnet, fin middag, trevligt att lära känna folket från min avdelning, men ack så intensivt!

Vi åkte Rib-båt (tror jag det heter), en sorts supersnabb liten gummibåt som for iväg som en raket. Det var bara att hålla sej fast för glatta livet, jiiihhaaaa! Vi kom långt ut på havet och såg jättesöta sälar på en klippa.

Sen tillbaka och direkt på ett möte. Det är så mycket nytt. Massa förväntningar på mej, men ändå saker jag kan rätt bra. Tror det kan bli bra det här. När jag bara lärt mej datorn, fått igång min telefon etc...

Jag slits mellan västkust och östkust. Mellan roligt jobb eller familj, mellan storstad och småstad. I augusti blir det ett fastjobb ledigt, dom vill redan nu att jag ska söka det. Och jag vet inte vad jag vill. Men jag behöver ju inte bestämma mej än.

Kom hem från jobbet och mötte KV i hallen. Han frågade hur min dag var och jag bara välte, rakt in i hans mage, med en suck. Halvdöd, tolkade han mej helt rätt...

Det är så mycket som knuffas i min arma skalle just nu. Att man ska bli så helt utmattad av alla nya intryck! zzzzzz

Dorizz

Men guuuuu så spännande! Det rör på sig!

2010-06-03 00:49:19


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!