Lång dag, fin dag

Anni 2010-05-29 00:24 (2 kommentarer)
Började tidigt imorse och sen har jag gjort grej efter grej. Det enda jag inte hunnit är att packa, men det får jag väl fixa imorgon.

Först kiropraktorn som fick mej rak igen. Sen hämtade jag kollegan och hennes tårta. Sötnosen, hon hade fixat en så fin lunch till min ära idag. Flera kollegor kom dit och åt lunch och kramade mej hejdå idag, trots att en del inte ens jobbar fredagar i vanliga fall. Det var jättegod smörgåstårta med skaldjur och sen kladdkaka med vit choklad och jordgubbar.

Efter lunch jobbade jag färdigt och rensade skrivbordet och datorn. Nu är mitt rum alldeles tomt, ser inte alls mitt ut längre. Alla grejorna är instuvade i en bokhylla tills jag kommer tillbaka.

Sen åkte vi och köpte skor på en sån där factory utförsäljning. Ett par tuffa bruna höstskor och ett par svarta vinterstövlar, såna där praktiska som funkar till allt. Känns lite fel att köpa sånt så här års, men det är provskor, jättefina och till halva priset. Dom får vänta i garderoben ett tag bara.

Sen tillbaka med kollegan till jobbet och vidare till frisören för att klippa topparna. Det gick rätt snabbt, känns skönt att ha det gjort nu när jag ska iväg.

Efter det åkte jag till mamma och pappa på kvällsfika. Dom hade köpt en present åt mej, en willow-tree ängel, jättefin. Mamma kom ihåg att jag hade sagt för länge sen att jag gillade den. Hon tyckte jag kunde behöva lite mod och kraft inför nya utmaningar.
http://www.cherrylanepillows.com/html/14967.html

Mina fina föräldrar, världens bästa. När jag åkte därifrån stod mamma och vinkade i fönstret. Jag vet hur glada dom var när jag flyttade "hem" igen för några år sen och nu är dom jättetappra och säjer ingenting om att jag ger mej av igen. Jag åkte vidare hem till Bästisen men var tvungen att stanna halvvägs och snyta mej ordentligt.

Bästisen hade lovat mej en gammal byrå som dom har haft på lager. Den var i mörkt trä och jag hade tänkt måla om den nån gång i framtiden, men när jag kom dit och hämtade den idag så hade Bästismannen målat den vit åt mej! Jag blev så glad, så fint och så omtänksamt! Inte fick jag betala nåt heller.

Sen åkte vi vidare till nästa Bästis och hon hade köpt en kaffemugg åt mej. "Du är bäst Kompis" med små galna figurer på. Den ska jag ha på jobbet för att komma ihåg att jag ska komma hem igen snart...

Så mycket kärlek och omtankar denna dag! Fina, fina vännerna! Jag kommer snart tillbaka igen!

Dorizz

Aj aj ont, men samtidigt spännande. Och du VET ju att du kommer tillbaka liksom! :)

2010-05-29 13:13:39

kicko

oh, en så fin ängel - en sån skulle nog systerdottern uppskatta, hon har varit änglafrälst sen hon kunde prata åtminstone.

Och det är nog bra att kliva ur sina cirklar sådär lite ibland som sagt - om inte annat för att med fräscha ögon uppskatta vad man har lämnat inne i dem! Kram!

2010-05-29 20:59:26


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!