Som tur är

AnnA 2010-05-10 10:29 (1 kommentar)
känns det bättre. Finns det något som är så svårt, som med barnen? Tonåringarna trycker på knapparna och ibland blir det för mycket. Man ältar och låter samvetet få fritt spelrum.
Elakare, tjatigare och sämre förälder kan knappast finnas. Man ser en framtid där barnen flyr så långt benen bär, bara för att slippa en. För all framtid. Då skär det ända in i hjärtat.

Som tur är, så vänder det. Som tur är, finns finaste pojken och håller om en, när det är jobbigt. Som tur är, älskar man dem förbehållslöst. Som tur är, är även tonåringar roliga, kärleksfulla och kramiga.

Och helgen har varit bra. Jag har fyndat fina linnedukar från Kardelen och handlat billiga uteblommor till min altan, tack vare systern. Jag har fixat pallkragar att odla i. Hela söndagen gick åt till att köpa jord och kogödsel. Sen hem och kärra dit jorden vi hade hemma, för att blanda ihop till en bra blandning. Himmel vad mycket jord det ryms i dem! Och som alltid är det en lisa för själen att få arbeta med jorden.

Barnen var duktiga och tömde sina rum igår eftermiddag. Nu går det hantverkare där hemma och skall fixa dem i ordning. Nya fönster, måleri och tapeter. Håll tummarna för att allt flyter på och det blir färdigt i tid.

Som tur är, är livet gott för det mesta.

Dorizz

Huu, jag VET, jag är livrädd för att de ska försvinna. Bort bort.

2010-05-10 14:28:33


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007