bättre å bättre

Corn 2010-05-04 18:56 (inga kommentarer)
Förra veckan var svintuff och liksom ett vakuum. Allt sattes på paus.
Men sen kom helgen och var fin och sen rullade veckan igång och var fin den också.
Jag tror att jag måste emigrera halvårsvis. Och må vårpiggt nästan jämt.
För allt känns lite lättare nu.

Och jag prisar än en gång min - faktiskt - förmåga att vara glad över små struntsaker. Som nyss när jag satte på en superbra låt - "Colours" med Group" - och jag och femåringen dansade ihop som två tokar. Så enormt bra. Och jag fick en hisnande lyckokänsla i magen och sen hittade jag en lakritsklubba, en som jag har fått på nån slags mässa, i min handväska, så jag stoppade den i munnen och gick ut, först med matrester till hönsen, och sen gick jag till korna. Drog fram en högaffel och tjongade fram hö till damerna. Jag hade lakritsklubban i munnen och hojtade och småpratade med djuren. Iklädd Kiss-tröja och jeans. Och dyngiga stövlar. Och var sådär glad igen.

Sen gick jag in. Konstaterade att jag kommer att få blåsor i händerna innan den här veckan är slut.

Min man är borta i USA på jobbresa och jag som inte har varit speciellt jordbruksorienterad på sistone har lovat att ta hand om korna. I dag har jag redan varit ute två gånger och tagit hand om en halvvissen kalv. Nu tror jag att hon mår bättre. Och häromdagen tog jag lite traktorrepetition. Jag är riktigt grym på att köra traktor.

I morgon ska jag börja jobba som anställd på ett ställe. Istället för som egen. Och det blir fint. En fin arbetsplats, en ny dator med mycket minne. Inte min egna gamla härk. Kolleger! Fina människor! Arbetstider!

Ont i ryggen har jag.
Och nu ska jag åka på yoga och känna mig tjock och osmidig.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.