Dimella

ikapiika 2010-04-23 21:48 (2 kommentarer)
Livet går fort just nu, jag hinner inte tänka, känna efter eller planera. Jag är konstant trött och orkar inte riktigt ta tag i saker. Idag har jag dock skickat blommor till en kompis som ligger på sjukhus, skiftat till sommardäck, småstädat förrådet samt installerat spotify på mobilen. Denna kraftansträngning medförde att det blev pizza till middag.

Sen har jag packat ihop en massa bebispryttlar som jag ska ta ner till syster imorgon, äntligen får jag träffa lilltjejen. Jag ska åka i väg själv och det ska så klart bli skönt men ger mig ändå dåligt samvete. De gångna helgerna har varit kaotiska med uppvisningar och konserter och det ena med det fjärde så det kanske hade varit bättre att stanna hemma och komma i kapp och bara umgås med barnen. Jag intalar mig dock att nästa helg ska bli lugn, basta. Jag tänker dessutom vara ledig på Valborg så det blir tre dagars ikappkomningstid då.

Sen håller jag på att dividerar med mig själv om det är värt att lämna ett otroligt kul jobb på en knäpp plats för ett kanske tråkigare jobb väldigt nära stockholms central?

Moot?

Hoppas verkligen du får lite lugn och ro snart. Ajaj knivigt beslut.. jag är i en liknande situation... "lämna kul jobb på en orolig arbetsplats för tråkigare jobb hos stabil arbetsgivare"... :-(

2010-04-24 07:44:23

Dorizz

Ha INTE dåligt samvete! Snusa bebbe och ha det bra!

2010-04-24 12:30:32


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk