Livet rullar på

AnnA 2010-04-08 10:07 (1 kommentar)
fint nu. Igår hade dottern börjat fixa kvällsmat när vi kom hem. Skönt.
Sen körde pojken och spelade. Själv vek jag tvätt och spelade en betapet.

Gick min vanliga runda och pysslade om frösådderna. Alla växer duktigt och en del börjar få sina riktiga blad. Klockrankan är redan flera centimeter hög. Har satt fram ett bord framför fönstren på ovanvåningen. Där ska de få stå när jag skolat om dem, ljust och fint så de trivs bra :)

Ute har jag lite svårare att få kläm på trädgården. Har ingen riktig känsla för hur den ska se ut. Var ska trädgårdslandet vara? Och de flesta rosorna? En ingång i trädgården med rosbåge och grind har jag sett framför mig i alla fall. Annars är det lite märkligt, jag brukar se det rätt så lätt. Men jag får gå några kvällar till och känna in den helt enkelt.

Vi hämtade hem den nya mopeden förra veckan.
Pojken körde hem den, vilket han tyckte var himla kul märkte jag. Det ryckte nog i mc begäret där... Dottern har sen fått prova på lite i trädgården. Det var riktigt roligt, ögonen lyste på långt håll. I början av lite skräckblandad förtjusning när en stubbe eller altanen kom för nära :)

Idag och imorgon är hon på mopedutbildning för eu-moped. Hoppas hon har kul och att det går bra. Väntar nyfiket på eventuella sms under dagen. De börjar bli stora, de där barnen...

Dorizz

Hela hushållet växer så det knakar!

2010-04-08 20:20:49


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007