håhåjaja, i mobilträsket igen

ikapiika 2010-04-07 18:07 (5 kommentarer)
Jorå. När jag nu misslyckades med att se systers underverk på MMS för en knapp vecka sen insåg jag att NU Jäklar är det dags att faktiskt skaffa en ny mobil. Först tänkte jag billigast möjliga som inte är aktivt ful. Sen började jag spåna. Jo det kanske kan vara bra att kunna kolla mail i telefonen och synka mot google calender, Kanske surfa recept, facebooka lite och vips var man ju i surfmobilträsket och nytt abonnemang var ett faktum.

När man ändå är i surfmobilträsket kan man ju satsa på en som stödjer spotify, nu när jag ju ändå är premiumkund så att säga. Och där har det nu stannat. Surfmobiler är STORA och ganska fula... Förutom några fina Samsung, men de stödjer inte spotify.

Vad ska jag ha för mobil?. Jag TROR att det kanske blir en HTC Tatoo. Den är minst stor och ful. I teorin vill jag ha en Iphone, men den är stor och ful.

Gör jag bort mig om jag inte köper en iphone? Har någon erfarenhet av HTC-tatoo? Hur snabbt fyller man 2Gb?

Det är bokstavligen en djungel där ute med en miljard olika erbjudanden. Jag, som ju givetvis måste hitta DET BÄSTA har inte sovit och inte jobbat på två dar... (typ). Jag tror att det blir en HTC- tatoo, med telias "prata på och surfa alltid" abonnemang. Men jag är inte säker. Hitills i de 13 år jag har haft mobil har jag haft tele2 och varit nöjd med det, men de är några hundringar dyrare än telia och jag ska ju ha DEN BÄSTA dealen.

Huga.

Dorizz

Haha! Nej, det är inte roligt att sitta och undra. Man kan ju leta ihjäl sig efter det BÄSTA. En tröst är ju att det bästa bara är bäst i några veckor tills det kommer något nytt och BÄSTARE! :D
I löv my iPhone.

2010-04-07 18:53:42

Kristin

Jag är iofs en dinosaurie när det kommer till mobiler (även om min klarar mms ;)), men maken är en ihärdig telefonbytare. Han har kört HTC Diamond Touch senaste året och är väldigt nöjd med den. Klarar såvitt jag vet allt du vill, fast jag är osäker på Spotify när jag tänker efter.

2010-04-07 19:40:07

Moot

Jag är helt KÄR i min iphone.. jag förstår inte hur jag någonsin skall klara mig utan den!!!! jag varmt rekommendera!!!

2010-04-08 07:45:43

Anni

Har ett par kompisar som dyrkar sina I-phone-ar och klappar dom och kliar dom bakom öronen i stort sett hela tiden. Jag har fått peta lite försiktigt på underverken och är i ärlighetens namn lite rädd för dom. Om man råkar nudda dom på fel håll ringer dom upp Australien och börjar spela in långfilm av sig själva eller så.

2010-04-08 09:09:47

Repropoooo

Själv är jag tämligen förtjust i min Hero, även om den börjar vara gammal nu. Kikat på HTC Legend (som är en nyare, bättre Hero) eller HTC Desire? Spotify för Android funkar utmärkt, och går - till skillnad från på iphone - att köra samtidigt som du gör något annat, tex kollar mail eller surfar.

(Fast om du redan är macifierad i övrigt så kan iphone kanske vara mer rätt :)

2010-04-08 13:05:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk