Om dagen började

AnnA 2010-03-30 10:05 (1 kommentar)
lite visset igår, så blev den bättre allt eftersom. Jag fick jobba undan i lugn och ro. Inget panikartat eller akut stjälptes av i mitt knä på jobbet. Arbetsro är väldigt skönt.

Efter jobbet hann jag rasta Lillebror en stund i trädgården. Värmde mig lite hemlagad soppa och åt sesamknäckebröd till den. Gott!
Sen iväg till dotterns IUP samtal. Inga konstigheter där. Det går bra i skolan för alla barnen och jag är verkligen tacksam för det.

När jag körde hemåt igen satt jag nog i mina egna tankar. Rätt som det var står en polis och viftar med armen, sänk farten!
Oj oj, det gick nog lite fort där vid infarten till byn. Tack tack! för att polisen hade en bra dag och bara varnade mig. De pengarna kan man använda till något vettigare än böter.
Och samtidigt håller jag nog bättre koll på hastighetsmätaren framöver. Inte alls min grej att köra för fort där det är 50.
Om man kör lite fort där det är 90 eller 110 är inte lika illa i min värld...

Pojken och sonen var och spelade och sjöng på respektive ställe, så jag hade kvällen för mig själv. Jag har rätt stort behov att få vara ensam då och då. Att få pyssla själv i lugn och ro, sortera papper, strosa runt och pyssla om burkarna där fler och fler fröer börjar gro. Jag känner riktigt hur våren den spirar nu. Åh, vad jag längtar tills det blir trädgårdsdags!

Fast sen är det lika skönt när de kommer hem igen. Ensam vill jag bara vara i lagom doser. Att få krypa ner brevid pojken på kvällen, är nog det bästa som finns!

Igår kväll var jag så kär, så jag hade svårt att somna :)

Moot

Snälla farbror polis!

2010-03-30 10:56:48


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007