Vårtröttheten personifierad

Mea 2010-03-19 21:56 (inga kommentarer)

Jag är trött. Och har eventuellt ont i halsen. Det här med vårtrötthet är ingen höjdare. Alla andra sprudlar av energi och själv försöker jag sova så mycket jag kan men är ändå en zombie under stora delar av dagen (och det egentligen oavsett hur mycket jag sover om natten). Nåja, framåt juni brukar jag börja piggna till...

Och i juni ska jag ut och resa. Har i dagarna bokat en resa till USA dit jag ska på en konferens. Och i slutet av maj ska jag till Island (också en jobbgrej). Och visst är det lite roligt, men jag tyckte det var roligare att resa förut (i alla fall vad gäller jobbresor). Nuförtiden drabbas jag av någon konstig obehagskänsla (som heller inte blir bättre av att jag verkar bli mer och mer flygrädd vad tiden lider) och det känns som om det sitter en liten elak figur på min axel som jagar upp mig och får mig att oroa mig för saker (i förskott samt ofta i onödan). Men jag jobbar på att försöka kasta av mig den här lilla elakingen.

Och imorgon ska jag ner till stan och shoppa lite samt hämta upp min beställda sago- och musikböcker som ska bli doppresenter nästa vecka.

Näe, kanske man skulle sova nu...?


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk