regn och sjuka barn

ikapiika 2010-03-19 17:14 (inga kommentarer)
Det slår liksom aldrig fel. Gabo är sin vana trogen sjuk, förkyld, febrig och ämblig ligger han och sussar brevid mig. Han håller sig dock helt ok så länge alvedonen verkar så för en stund sen var vi vid backen och såg T åka skidtävling som avslutning på skidskolan. Det duggregnar lätt men solskärvan har synts igenom lite under dagen.

En dags skidåkning kvar och väderleksprognosen är inte helt lovande, men vi håller tummarna för att vädret skiftar snabbt i fjällvärlden så att jag får min soldag med choklad i en snödriva. Enligt Svt.ses väder ska den dock komma på söndag... då vi har åkt hem.

Det positiva är att T numera åker helt obehindrat, parallella skidor och allt. Hon älskar hoppiga skogsspår och vi har varit ute en hel del i lössnön. Hon längtar dock redan till nästa år då jag har lovat att hon ska få åka snowboard. Gabo har väl sammanlaggt åkt 10 åk på veckan, men vi håller tummarna för att han ska orka några till imorgon.

Sen tar vi nog en nattkörning hem till Uppsala imorgon efter middagen. Det blir nog bäst att få vakna hemma i sin egen säng och ha en söndag på sig att packa upp och komma i ordning. Det ska faktiskt bli skönt att komma hem också.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk