and it's running through my veins

.jag 2010-03-09 13:32 (2 kommentarer)
det är fullt upp. mest på jobbet, lite hemma, jag önskar att det vore tvärtom. om bara saker och ting kunde komma i ORDNING hemma så ska jag sluta tjata om hur frustrerande det är med neverending flyttstök. haha.

nej, men PLANEN framskrider, kanske inte precis exakt enligt utopi-PLANEN, men lite. jag inser att jag nog måste åka till ikea lik förbannat, jag som hade föresatt mig att två vuxna människor skulle klara av att slå ihop två hem till ett utan omvägen kring fucking jävla ikea för att skaffa ännu fler grejer än de man redan har. men jag saknar hyllplan. det är inte så konstigt som det låter, för en gång när jag skulle köpa några ivar-hyllor så beställde jag fel höjd på gavlarna och jag orkade inte åka tillbaks med dem, och sedan var jobb-J hygglig och köpte de rätta gavlarna åt mig när hon ändå var på ikea. de gamla blev stående i källaren och visade sig sedermera ha precis rätt höjd för att passa under snedtaket i övre hallen, men...ja. de är ju fortfarande bara gavlar. alltså behöver jag hyllplan. och jag bara HATAR ikea. men om jag är listig så kanske jag kan sluta tidigare någon dag och få det överstökat utan att behöva trängas med halva sverige.

pank är jag också, pengarna formligen forsar rakt ner i olika hantverkares fickor. elektrikerna har fått betalt, pelletsbrännarfirman har fått betalt, skorstensrenoveraren är NÄSTAN klar och skulle komma tillbaks och göra det sista "någon kväll i veckan" (exakt vad är poängen med att göra någonting NÄSTAN klart, jag skulle tycka det var asdrygt att behöva åka tillbaks till ett ställe bara för lite avslutande småpill, men alla resonerar uppenbarligen inte så) och ska väl också få betalt, NÄR han blir klar vill säga. det är rätt nervöst att sitta med hela klasar av fakturor på vardera 20-30 tusen och jag blir nervös när jag ser hur det minskar på sparkontona och får intala mig att det bara är en övergångsperiod och när vi sålt mr S' hus så kommer det ju in pengar igen. och när skorstensrenoveringen är klar är det förhoppningsvis bara en hantverksgrej kvar. om det inte händer något akut förstås.

ja, men det ska nog lösa sig det här. och idag är det SOL OCH PLUSGRADER och snart ska jag avsluta mina jobbgrejer och åka hem. och mot slutet av veckan ska vi hämta våra...vigselringar, för nu har vi faktiskt bestämt dag för vigseln. jo, men det händer ju faktiskt saker här. även om bananlådetravarna vägrar flytta på sig.

Bonitan

hämta vigselringar - det låter så...avundsvärt.. så..härligt..så..alldeles, alldeles underbart! Så himla roligt att ni ska göra det.

2010-03-09 14:02:03

Dorizz

Trumvirvel och fanfar! Ringar!!!!

2010-03-09 15:54:58


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.