schysst

ikapiika 2010-02-21 13:06 (1 kommentar)
Nu är vi åter till soligt men snöigt uppsala efter trevligheter i storstaden.

Jag kan börja med att säga att Grand Hotel är rätt schysst, kommer lätt i topp på de hotell jag har bott på. (förutom möjligen ett i Thailand). Att käka frukostbuffe på Verandan med utsikt över slottet i sol och snö är nästan oslagbart.

Gårdagen började för mig med latte på Waynes vid handels, sen diplomeringsceremoni, som var ungefär så spännande som man kunde vänta sig.

Efter champagnemingel efter ceremonin åt vi lunch på Grodan och kom på att vi hade tänkt shoppa lite när det nästan var för sent. Ett par strumpbyxor och ett nagellack fick jag i alla fall tag på inför kvällen. Sen kom vi till Grand och lyxade i vårt jätterum ett par timmar.

Middagen i spegelsalen var utsökt, trist bara att jag nästan tappade rösten och kände av min allt mer framträdande förkylning. Discot efter middagen var dock rätt kass så kvällen blev inte alltför sen. Det kändes väldigt bra att bara kunna ramla upp på rummet när man hade tröttnat.

Nu är det skottning som gäller och att försöka komma ihåg alla pryttlar jag ska packa med mig på nästa äventyr. Imorgon är det åter till stockholm för personlig utvecklingsseminarium på långholmen i dagarna fyra.

Moot

Vad hade du på dig? Kände du dig fin? Det tror jag :-)

2010-02-21 21:15:55


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk