Vad är det som händer med vårt land??

Moot 2010-02-05 16:46 (3 kommentarer)
Skall man inte längre kunna slänga sopor? På grund av all snö (gissar jag) så har man valt att ställa soptunnor UTANFÖR mitt lägenhetshus istället för nere i källern (gissar att det är svårt att komma åt och tömma). När jag kom hem idag så står det en man böjd långt ner i tunnan och gräver... jag såg honom på långt håll och han stod där en stund. Relativt välklädd så han ut. När jag kom fram så sa jag "har du tappat något"?. Han vände sig snabbt om och såg ertappad ut och fräste "Nej" och halvsprang därifrån. jag fick ju lov att se hur det såg ut i tunnan... tvivlar på att han letade mat.. han såg inte ut som det. Och jo då som jag misstänkte... kuvert och bankpappar etc. Dumt av någon att slänga det så där men samtidigt... skrämmande att man inte skall kunna göra det. USCH jag blev så arg så jag kokade.

Skriver snabbt ihop ett meddelande till Hyresvärden och en tjusig lapp till mina grannar så att de tänker på vad de slänger.

Nu skall jag piffa mig och gå ut på en middag... och sedan slänga ut 300 pix på en taxi för att jag inte törs åka hem själv... ännu en sak som irriterar mig... att man inte skall tordas åka hem själv. Men speciellt inte på min linje :-(. Det är riktigt otäck stämning sent om kvällarna.

Sur och gnäll Moot :-)

Dorizz

Bra jobbat SuperMoot.

2010-02-05 20:35:58

Mucklan2

Man ska minsann inte skämmas över sin sur och gnäll sida. Den kan vara väldigt bra att ha ibland!

2010-02-06 18:59:31

Serafina

Jag tycker det är befriande att läsa lite sur och gnäll!

2010-02-07 02:12:54


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!