to the end of the night

.jag 2010-02-04 08:02 (3 kommentarer)
igår när jag satt i väntrummet t*ndl*karen så dröjde det lite, och så var det rätt mycket folk och det brukar det inte vara så jag började fantisera om att jag kanske hade gått dit på fel dag. ja, det hade jag nog. det var någon annan som satt i väntrummet som egentligen skulle ha min tid, för jag menar, det finns tre t*dl*kare på mottagningen och det satt fyra personer och väntade och SÅ mycket för tidigt kommer väl ingen? nej, det var nog jag som hade kommit på fel dag, och när detta skulle uppdagas så skulle jag se till att boka en ny tid om...jättelänge, flera månader framåt. gud vad skönt att slippa, tänkte jag lättat.
och så kom "min" sköterska och såg inte det minsta förvånad ut när hon fick syn på mig och jag var inte alls där på fel dag, så det var bara att lomma efter henne in till snyggot. bra vet jag inte om det gick, men det gick. pyttelite tandsten, inga hål, vi ses igen om ett år och så ut och betala 750 spänn i kassan. ingen sa något om mitt försent sent avbokade besök förra veckan, kanske tyckte de att strulande hantverkare var en förmildrande omständighet eller så kommer det en sur räkning senare. den dagen den sorgen. och jag hoppas även att jag har slutbetalt min mentala räkning i form av sjukt dålig nattsömn och en massa taskiga associationer till helvete vet vad som blivit igångtriggat. end of it, now.

och sen kom jag hem och då låg det en lapp från elektrikerna att nu var de KLARA. jordfelsbrytare är installerad och alla gamla sunkiga elledningar och halvtrasiga kontakter är utbytta och i källaren finns det numera stora feta LYSRÖR istället för en naken glödlampa à la skräckfilm. nu återstår bara att betala DEN sura räkningen, men det måste ju göras, så det är ju inte mycket att tjafsa om.

och ikväll är jag bjuden på "tjejkväll" med middag hemma hos en före detta jobbarkompis, jag hoppas att det blir kul. och imorgon är det fredag och sedan är det helg och sooooovmorgon. det behöver jag.

Moot

Hoppas tjejkvällen blir skoj :-)

2010-02-04 10:38:34

Sheela

Yay för avklarad tandläkare och färdig elektriker!

2010-02-04 10:54:09

Dorizz

EL: check, TANDIS: check, TEJEJKVÄLL: check

2010-02-04 12:19:03


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.