Skållad

kicko 2010-01-30 13:54 (3 kommentarer)
när jag väl kom i säng nån gång vid halv sju imorse var det inte mycket av hjärnan som var med, tror jag. Jag hade nästan somnat när jag kände att det sved på insidan av höger lillfinger. Det kändes ungefär som ett sånt där litet rivsår, typ, och jag kunde inte komma på vad tusan jag hade gjort. tillslut var jag tvungen att kliva upp och gå ut i badrummet för att kolla om det syntes nåt. Det gjorde det inte.
När jag lagt mig började det kännas likadant på vänstra handen och jag började fundera på vad fasen för neurologiska eller andra problem som skulle kunna visa sig först i ena handen, sen i bägge... det var lite svårt att somna mitt i de funderingarna måste jag säga. Tills nån del av min hjärna som antagligen sovit fram tills nyss ruskade lite på sig och drog sig till minnes att alldeles innan jag gick & la mig var jag på toa och vattnet i handfatet var så där sjuks skållhett som det blir ibland i det här huset. Jag hade ju faktiskt bränt händerna men lyckats glömma bort det helt!

Jamen då så. Efter det lyckades jag faktiskt somna.

zmilla

Om jag vore du skulle jag prata med fastighetsskötaren om det där - tänk om det hade varit en liten kaksmula som råkat ut för det?

För övrigt passerar jag dig på fredag. Sen lunch?

2010-01-30 20:06:01

kicko

@zmilla: jo, det har hänt tidigare och då tyckte de bara att det ÄR så ibland - om det är fjärrvärmeleverantören som ibland släpper på varmare vatten för att döda eventuella bakterier eller var det var minns jag inte men jag fick inte intrycket av svaret att döma att såg det som nåt problem att åtgärda. Lustigt vad man vänjer sig förresten - i mammas hus är vattnet ALLTID skållhett och jag skulle alrig få för mig att sätta händerna under kranen utan att ha justerat lite med kallvatten först. En god vana som känns dum att ha blivit av med.

En sen lunch går säkert att klämma in på fredag! :)

2010-01-31 14:14:34

Paula

Jag vill också luncha på Fredag! Men jag lunchar istället med ett gäng snorungar (som iofs är rätt underbara)...

2010-02-04 23:56:53


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007