Citrusnoja

Lisasan 2010-01-30 00:03 (3 kommentarer)
Sitter och värker framför datorn, ska snart försöka ta mig upp på övervåningen och sova. Försöka är ordet, idag skulle kunna vara min stelaste dag någonsin. Har varit tvungen att öka medicineringen till dubbel dos senaste två kvällarna, så även ikväll, annars vaknar jag hela tiden av benfanskapet. Med piller kan jag åtminstone sova lite längre, även om det aldrig blir hela nätter. Håller mig förhållandevis värkpillerfri om dagarna eftersom jag blir trött, somnar och sluddrar, vilket skulle kännas jäkligt fånigt på jobbet.

I övrigt växer det, och jag har förmodligen fått såna där cravings som det snackas om. Fast bra såna, tror jag. Godis får mig mest att må illa, dålig mat i allmänhet får mig att må kasst. (Okej, förutom den hemgjorda pizzan ikväll då.) Bra mat däremot, det är vad jag är sugen på för det mesta. Citrusfrukter till exempel. Hittills idag har jag käkat två hela apelsiner, och druckit juice av 4 apelsiner och 1 grape. Funderade på att ta en suntina också innan jag sover, men jag insåg att jag nog snart får en citrusöverdos. Hm, undrar om man kan få det? Handlade ny frukt förut, jag vet inte hur många kilo det blev... men, affären hade sänkt apelsinpriset till 7 kr kilot, rödapelsinpriset till 10 kr för ett kilo, och grapefrukten till 3 kr stycket. Kan man annat än handla sig tokig? Så nu har jag några kilo citrus att smälla i mig.

Anni

Citrus är gott! Jättegott! Det kan jag oxå få dille på utan att vara gravid. Men du kanske behöver lite extra vitamin C.

2010-01-30 09:49:58

Anni

Hihi, vi handlar visst i samma affär tror jag. Nu är citrusförrådet fullt här oxå!

2010-01-30 14:16:11

Lisasan

Haha, så kan det vara! :D

2010-02-02 14:12:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may