in a jet plane

.jag 2010-01-29 06:08 (1 kommentar)
äntligen fredag. även om jag tycker veckorna går sjukt fort och även om jag gillar mitt jobb så är det ändå härligt med fredagskänslan, den där att hela helgen ligger framför en.
den här helgen ska vi försöka ta tag i diverse småplock. typ skruva upp handdukshängare, packa upp några kvarglömda lådor, kanske åka och titta till mr S' hus och hämta lite grejer därifrån. det mesta är ju flyttat, men det finns småplock där med. och eftersom det ska säljas så småningom så måste vi ju ta tag i det där.

elektrikern har gått och blivit sjuk också, så nu blir han väl aldrig någonsin klar, känns det som. suck och stön.
och igår kväll kom det en leverans med pellets, 156 säckar som samtliga skulle bäras ner i källaren. det var jobbigt; att källartrappan har åtta trappsteg vet jag nu. men nu kan vi elda ett tag i alla fall och man får väl se det som gratisträning.

och på tal om det så måste jag komma ihåg att säga upp mitt medlemskap på träningsstället, nu när jag har flyttat så känns det inte som att jag kommer att utnyttja det i en omfattning som motiverar 200 spänn i månaden. varav jobbet i och för sig betalar nästan hela summan, men ändå, det är bättre att lägga de pengarna på någonting annat, massage kanske.

men nu är det väl bäst att jag ser till att få någonting gjort, så det blir FREDAGSKVÄLL någon gång.



Dorizz

Du, vad jag saknar din profilbild. Jag tror inte jag sagt det förut.
Jag säger aldrig upp mitt gymmedlemskap...och nu när jag inte varit där på ca 6 veckor, och betalar 250 kr/ mån, så tänker jag att jag MÅSTE ha ett gymkort och att jag SKA gå oftare.
Men inte...
Det blir något litet ryck då och då.

2010-01-29 12:31:51


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.