Jag vill inte bo i Stockholm :-(

Moot 2010-01-24 16:09 (4 kommentarer)
Helgen har spenderats på landet hos en gammal vän som jag delade hus med på Isle of Man ett tag. Hon har träffat man och har blivit med bondgård och barn ( och ett till på gång). De bor i en FANTASTISK träkåk på ca 320 kvadrat som de har tagit över efter hans föräldrar. Kök, ett badrum och vardagsrum är renoverat... kvar finns 6 sovrum och en salong samt diverse småskrubbar och toaletter... och en gigantisk hall. Det kommer bli så galet FINT!

De har en berså... och en drängstuga där man kan grädda pizza i vedugn. jag ville INTE åka hem. Har haft såååå mysigt. Fick grön ärtsoppa med löjrom och creme fraiche igår... följt av älgstek, potatisgratäng och svampsås... som avslutades med choklad creme bruleé. Vi drack fantatiska viner och bara myste.

Imorse fick vi guidad tur av alla lagårdar och ägor och sen avslutade vi med en fika innan jag och min kompis satte oss i bilen och åkte tillbaka till tråkstockholm. För att göra saken värre så stannade vi till vid IKEA för att köpa värmeljus... dear lord.

Jag är och har aldrig varit en storstadstjej. Om inte alla bra jobb fanns här så hade jag flyttat på stört!!!!

Nu skall jag skrapa trisslott och rätta lotto för det enda sättet som jag skulle trivas någorlunda i Stockholm är om jag fick vara mitt i smeten.. i en fin vindsvåning på Östermalm. För skall man bo i storstan.. då skall man göra det fullt UT!

over and out!

Malena2

Finns det inte en dejtingshow i Sverige där bönder söker maka? Kunde det inte vara nat för dig? (sagt halvt pa skoj, halvt pa allvar...)

2010-01-25 08:12:43

Moot

@Malena2: haha jo det har mamma också sagt.. men det finns två stora problem...1. jag skulle ALDRIG hänga ut mig på svensk tv, 2. det är riktiga bottenskrap som är med och letar fruar... en gång var det ett riktigt kap med... och han letade en manlig fru... så så var det med det...:-(

2010-01-25 08:22:00

Malena2

Ok, men kankse finns det en dejtingsajt för bönder?

2010-01-25 08:57:26

Moot

@Malena2: haha det finns det säkert. Men det nog inte en bonde jag är ute efter... snarare en sjujädra herrgård på landet. Undrar om det finns en site för "herrgårdsägare"? :-)

2010-01-25 09:28:16


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!