Vardag när den

AnnA 2010-01-18 11:49 (2 kommentarer)
är som bäst. Det är måndag förmiddag. Vi har haft en så bra helg. Tacokväll på fredagen i lugn och ro med barnen. Utom den yngsta dottern som var på konfirmationsläger hela helgen.

På lördagen fixade pojken hem material till döttrarnas rum, som skall börja renoveras snart. Lite städning och hundpromenad hanns också med. Senare på kvällen var vi bortbjudna på god mat, vin och trevligt sällskap.

Söndagen hämtade jag hem dottern efter lägret. Hon var trött, inte mycket sömn där inte :) Den äldsta dottern var krasslig, så hon vilade mest hela dagen. Fixade middag och pysslade lite i allmänhet. Pojken och jag tog en promenad i snålblåsten under lite bra småprat. När jag skenar iväg och är missnöjd med mig själv och vad jag åstadkommit, får han mig att inse att det jag gjort är fullt tillräckligt. Det duger gott. Fast jag både städat, lagat mat och skjutsat barn var jag missnöjd över att jag inte gjort mer. Han är fin och jag är så kär i honom.

Hemma igen så fixade vi fika med tänt ljus, varm choklad och mackor till hela familjen. Det är nog bland det bästa som finns på vintern efter en kylig promenad.
Sen var det dags att skjutsa mina barn till deras pappa. Lite senare på kvällen kröp jag och pojken upp i soffan till en gammal Bondfilm och bara mös. Man kan nog inte ha det bättre :)

Sa jag att jag är galet kär i honom?!

Malena

Underbart AnnA!!

2010-01-18 12:30:29

Jazzie

Fint.

2010-01-18 13:49:14


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007