Julsummering

Corn 2009-12-28 23:55 (inga kommentarer)
Julen är till ända. Det är ju ganska skönt. I och för sig behöver jag just sån här slappledighet som vi har haft nu. För det har vi haft. Mycket långkalsonger och godis och bara slappande. Ute har det antingen vräkt ner snö eller varit massor av minusgrader (typ tjugo) så ute har vi knappt varit överhuvudtaget.

Förra julen bodde min mamma här i två veckor. Alltså, jag föredrar ju tusen gånger om att hon bor tre kilometer bort året runt jämfört med sextio mil bort nästan jämt och sen helt inpå oss i flera veckor. Jag älskar henne men det är så skönt att vara ensamma i huset. Hon sov här två nätter på grund av snö och julsnaps och sen räckte det. Finfint.

Jag och min sjuåring är grymma på Super Mario Bros på Wii. Och annars är det väl fint. Tror jag. Eller kanske inte. Nej. De är absolut inte så fina som de borde vara.

Men. I kväll la jag och min sjuåring lite pussel innan jag läste för honom. Innan han somnade sa han "jag hoppas att du också somnar, så att vi vaknar ihop och kan lägga mer pussel direkt när vi vaknar!". Mitt älskade älskade barn.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.