Tillbaka i verkligheten, DUNS!

Anni 2009-12-20 20:22 (2 kommentarer)
Idag har jag försökt landa och plocka upp alla trådarna igen, dom som jag släppte helt förra veckan. Så nu har jag tittat i almanackan och insett allt jag hade förträngt som jag måste hinna innan jul. Hjälp!

Jag har återerövrat lägenheten från dammråttorna, handlat en julskinka och ätit lunch hos mamma och pappa. Skrivit dom allra nödvändigaste julkorten som ska postas imorgon med fullt porto och hållda tummar. Samlat ihop alla räkningar som ska betalas och skrivit listor på nödvändigheter som jag inte får glömma.

Sen upptäckte jag en skoluppgift som jag fullkomligt glömt av, den ska vara inne precis efter jul, så om jag inte vill sitta hela julafton måste jag sätta igång.

Det är skönt att åka ifrån allt och bara släppa alla tankar en vecka, men attans vilken baksmälla det blir att komma hem till alltihop igen. Och ändå hade jag rensat undan bra på skrivbordet innan jag åkte, just för att slippa anfallas av högen nu.

Hur tänkte jag när jag bokade hantverkare och frissa och julkonsert veckan innan jul? När jag visste att jag skulle vara borta dessutom?? Och att ett stort projekt ska slutredovisas imorgon.

Dom påstår att det finns ett liv efter jul oxå, om man inte är julgris. Hoppas mina vänner tycker det är OK att få julklapparna till nyår istället...

OK, lugn och fin. Det är mycket som man INTE måste. Som tur är!

Moot

Ta ett djupt andetag :-)

2009-12-20 22:03:39

Anni

@Moot - andas IN och UT! Tack!

2009-12-20 22:38:37


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!