Besviken och nostalgisk

Moot 2009-12-01 10:08 (1 kommentar)
Sitter här och känner mig lite så där hmmm nere och besviken. Jag förstår inte varför jag aldrig lär mig att det kommer vara så här... I-lands problem jag VET men jag vill ha snö! Det är jul och jag vill att det skall vara som när jag var liten :-(. Sen rusar tankarna i väg till julen och då slår det mig... fina fina julhuset i barndomsstaden är inte vårt längre!!! Det är sålt. jag får ALDRIG mer fira jul där i fina gillestugan som var som gjord för jul med korsvirke och stora öppna spisen. Nu var det ju inte så att jag tyckte att mamma och pappa skulle hålla kvar vid huset utan uppmuntrade till att sälja.. men i alla fall. Vi har firat jul där i 35 år.. nej 36 och det var så fint. Det känns jättekonstigt :-(. Ibland förstår jag att mamma har svårt att anpassa sig i nya huset.

Skall försöka att inte gräva ner mig i det här utan se positiva saker istället :-). Nej jag listar lite för att skingra tankarna:

Dagens vill ha: En man, 2 barn, en hund, en vit trävilla med svarta fönsterluckor, en jeep och en cab.. och en vit jul ;-))

Dagens klädsel: Än så länge en svart pyjamas (jobbar hemma på förmiddagen), sen blir det svarta byxor och svart polo (party party haha)

Dagens frisyr: :-(.. nyklippt i går.. för mycket uppklipp så det lockar ut sig under.. bläää. men snygg färg.. no more grey :-)

Dagens händelse: Skall packa goodiebags med J-P Barda i eftermiddag haha.

Dagens låt: Let it snow let it snow let it snow

Dagens planer: Jobba hemma, besöka banken, packa goodiebags, övervaka en utbildning av våra produkter i kväll. Ev kika på synthbandet Social Ambitions spelning ikväll... ELLER åka hem, tända ljus och titta på Desperate housewives...

Dagens saknad: Kärlek

Dagens dummaste: Att det regnar!

Dagens sjuka: nja bara lite efterdyningar från förkylningen from hell förra veckan. Annars ok.

Dagens drog: Inga cravings idag.

Dagens roligaste: inget speciellt... ganska soft dag.

Dagens favorit: Det är december... förmodligen min bästa månad.. efter September... eller delad plats.

Dagens köp: Inget ännu men jag skall kika in på Nespresso och köpa deras nya limited edition kaffe som kommer ut i jul.. OM det är en bra smak.

Dagens godis: Nada... no sugar for Moot

Dagens humör: Neutralt

Dagens ord: Snö

Dorizz

Kram

2009-12-01 12:42:50


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!