Lillebror har

AnnA 2009-11-20 09:47 (1 kommentar)
ätit revben och annat gojs. Inte bra. Han försåg sig själv ur komposttunnan när locket blåst av i stormen. Mått illa och kräkt både igår kväll och inatt. Det har kommit ett antal benbitar i retur. Hoppas innerligt att det inte finns något långt vasst ben kvar där nere :(
Han åt lite imorse och skötte magen. Får ha stenkoll på hur magen sköter sig den närmsta tiden. Dumma hund som inte förstår sitt eget bästa! *orolig*

Älskade pojken kom och hälsade på igår kväll. Det var alldeles perfekt, för dottern behövde mattehjälp och jag var gosnödig :) Så när dottern fått hjälp med matten, satt vi i soffan och myste. Pratade om allt möjligt, stort som smått, fast mest om flytten. Vi betar av punkt för punkt. Det känns bra.

Ikväll blir det tacos och mys. Med lite avbrott för skjutsande fram och tillbaka av dottern, som ska till konfirmationsläsningen. De mjukstartar med lite kul på fredagskvällar för att sen dra igång på allvar.

Ha en skön fredag!

Dorizz

å gud vad skönt att ha någon att prata med om litet och stort! En kompis till mig har en hund som käkade upp en dubbel sats jäsande pizzadeg?! Ben är inte bra. Håller Lillebror-tummar!

2009-11-20 20:07:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007