Fulltecknad helg

AnnA 2009-11-06 10:39 (inga kommentarer)
Nu är det jobb, mycket jobb dessutom. Både hemma och på arbetet. Ikväll blir det nog fullt hus med 6 personer till middagen. (Jag längtar efter pojken alldeles förfärligt)Det blir något enkelt som alla gillar. Kycklingfilé, potatis i ugnen, vitlöksbröd och sallad.

Lördag förmiddag blir det nog mest småfix, dessutom tona håret, måla naglarna och laga lunch. Sen är det fest i stan med pojkens spelkamrater. Bowling, god mat och dryck står på agendan. Det ska bli riktigt roligt! Både att träffa alla andra och få komma ut och socialisera sig lite.

På söndagen får det bli ett tag med städningen igen. För igår ringde mäklaren och berättade att på måndag em ska han visa huset för en hugad spekulant. Ett litet hopp väcks i alla fall.

Däremot har jag inte fått upp farten med något mer packande eller rensande. Igår kväll var jag och yngsta dottern själva hemma. Istället handlade vi lite god mat och hyrde film. Det blev grillade revben, bullar och sallad. Filmen blev 17 again. Typisk romantisk komedi, fast jag gillar sådana :) Inte dumt att få krypa upp i soffan med sin tonåring liggandes i knät och mysa!

Nu, åter till arbetet. Lyssnar på Dido och känner en skön fredagsstämning i kroppen!

Ha en riktigt bra helg!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007