buyer's remorse

ikapiika 2009-10-18 19:25 (3 kommentarer)
Det har varit himla massa shopping på sistone. Mycket nödvändigt men en hel del bara på kul också. Och det som är himla jobbigt är att jag har sån otrolig ågren efteråt... Behövde jag verkligen de där byxorna... (ja, för alla andra är för små)... Den där svarta polon (jag har velat ha en svart polo i ett drygt år).. den där nya kappan (Ja, eftersom jag ju inte hade någon kappa)? Varenda inköp ältas och ältas i evighet. Jag ser bara den enorma cash-flowen och tror att det är lyxfällan nästa...

Samtidigt så VEET jag att det är så här såhär års, barnen har helt plötsligt växt ur allt de äger och har och vinterskor, overaller med mera måste köpas till ohiskeliga summor.

Jag VEET och pengar finns undanlagda på andra konton men det känns ändå hemskt att gå massa minus på en månad.

Jag måste helt enkelt börja inse att gjort är gjort och inte älta massa efteråt. Bättre att tänka efter före och sen vara nöjd och glad med de fina nya inköpen, för de jäkla skuldkänslorna förtar onekligen skojjet med nya pryttlar.

Nåväl nu börjar det mesta bli klart inför vintern. T behöver skidbyxor och ny mössa men sen ska det vara shopping upphör. Åtminstone fram till jul.

Doriz

Huuu, jag vet precis.

2009-10-18 19:34:15

tori

Hu ja. Jag har också en sån där minusmånad, och då har jag ju inte ens ngra barn. Eller köpt nya vinterskor som jag skulle. Heh.

2009-10-18 21:03:14

Moot

Jag veeet... MEN en svart polo? SJÄLVKLART :-)))

2009-10-19 07:42:31


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk