mellanlandning

ikapiika 2009-07-11 11:25 (1 kommentar)
Vi är åter i lådan efter en knapp vecka i fjällen. I dag packar jag upp, i morgon packar jag ner för vidare färd mot sydväst.

Det regnade rätt mycket på fjället vilket lade lite band på vandringsmöjligheterna men vi gjorde massa annat trevligt. Fjällmuseet i Funäsdalen är klart värt ett besök. De hade mycket att göra för barnen så där tillbringade vi nästan en heldag. Sen blev det även våffelstuga, roddbåt och vattenfallsbesök.

Den dagen med fint väder gjorde vi en underbar vandring till en liten å där vi åt lunch sittande på en stenhäll mitt bland forsarna, solen passade på att titta fram så livet var härligt.

På vägen hem stannade vi till på djurparken i järvsö (kallat Järvzoo) och hälsade på syster Lo. Det var en jättefin anläggning och vi såg både älg, varg och björn samt massa fina fåglar, förutom syster Lo då. När vi nästan gått tillbaka till startpunkten började det ösregna och vi sprang för att komma under tak.

Väl under tak bytte jag Gabens blöta byxor och insåg att jag tappat bort kikaren, åter upp på banan sådär en km uppför i ösregn, ingen kikare hittades och jag blev blötare än blötast.
Huttrande åkte vi hemåt via Max i bollnäs.

Hemma idag är det fixning av trädgård och hem, jag är sugen att börja fixa Ts pall, hade tänkt göra decoupage med rosablommiga servetter, men pallen ska bottenmålas vit först.

Annars har jag kommit på att jag egentligen är en ganska outdoorsy person, även om det blir allt för lite utrymme för friluftsliv i vardagen. Jag får helt enkelt ta och förädla den sidan lite, om inte annat så är jag klart till min fördel i friluftskläder.

Doriz

Om inte annat för kläderna! DET är strålande!

2009-07-11 14:17:58


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk