regn regn regn

ikapiika 2009-06-13 16:08 (1 kommentar)
Barnen leker och bråkar om vartanat. Jag och maken surfar på varsin våning och småstädar litegrann. Ganska soft men rätt så tråkigt.
Gaben har gått utan blöjor sen i tisdags och det går strålande, inga missöden sen i förrgår. I morse var till och med nattblöjan torr, så det kanske är lika bra att ta det racet på en gång.

Jag och pappsen planerar semester. Är det någon som vet VAR i funäsdalen man bor bäst med hund och barn så får ni gärna hojta till.

I torsdags hade vi avtackning för min företrädare med middag på Herrgården. Himla snajsigt, speciellt eftersom jag såsom "långväga" gäst fick stanna över. Ca 40 kvm rum med kakelugn, bröstpanel, breda golvtiljor och utsikt över dammen och Eremitaget sov jag sött i. Inga spöken, inga snoriga barn eller snarkande makar. Dessutom fick jag schysst frukostbuffe på värdshuset innan jag traskade över till jobbet.

Kanske måste försöka ta mig ut i ovädret... eller så låter jag bli. Enligt MoP på västkusten hade solen kommit dit nu så med lite tur hinner den hit i morgon. Det vill både jag och jordgubbarna, +10 och regn kvalificerar knappast som sommar.

Kiwa

Jag har varit några gånger i funäsdalen med min familj och ska dit i sommar igen, vi ska då bo i Fjällnäs, men det spelar inte så stor roll var man väljer att bo. Ska det vara nära till affär så är Funäsdalens by eller Bruksvallarna bäst, men det finns nog ett närköp i Ramundberget också. Ljusnedal är också ett mysigt stugområde. Begränsning med hund är väl att de inte är tillåtna i många stugor...

2009-06-17 10:57:48


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk