Det var

AnnA 2009-06-09 08:53 (2 kommentarer)
kallt i morse. En klar och kylig morgon, bara 2 plus. Fast det blåste inte som det gjort de sista dagarna. Och är det något jag inte gillar, så är det blåst. Idag är det ganska hyfsat väder, lite sol och lite moln. Tyvärr ska det bli sämre de kommande dagarna. Trist för barnen som ska till Tosselilla och bada, paddla kanot och ha skolavslutning på fredag.

Jag längtar efter lite sommarvärme. Blommorna jag köpte på marknaden står fortfarande i sin låda på altanen. Inspirationen tryter när det inte är fint väder.

Det var en riktigt skitdag på jobbet igår. Jag får springa runt och försöka fixa saker som borde varit färdiga när de las på mitt bord. Har faktiskt tröttnat rejält och det sa jag också. I slutänden är det tyvärr bara jag som förlorar på att bli upprörd. Så alternativet är väl att bara göra precis det som landar på bordet och skita i resten. Skita i om det blir rätt eller fel. Som sagt, inspirationen tryter även här.

Kvällen var fin dock. Pulade först lite hemma hos pojken och sen hem och fixade mat. Därefter en skön långpromenad med Lillebror. Då får man hjärnan rensad lite. Kaffe, choklad och mys i soffan på det så kändes det helt ok :)

nhirak

Nu kom jag på att jag har en planta galiamelon står och väntar på min inspiration också! Undrar om det kan bli lika ansträngande att inte plantera plantor som att inte bygga altan? Man kan ju inte hålla på riktigt lika länge i alla fall...

2009-06-09 09:20:36

AnnA

@nhirak, haha jag har hållt på länge att inte plantera mina fröer ;) Tror faktiskt jag kan hålla på med det tills nästa år. Känns som lite sent nu..

2009-06-09 09:25:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007